Sjamane

Gepubliceerd op 9 september 2018 om 14:09

‘Je  bent een sjamane, een generezes, die heelt op de oude manier. Via de aarde, Moeder Aarde, door je heen in verbinding met de hemel en het goddelijke aldaar. Met beide pootjes op de grond, zing je mensen in hun kracht, spreek je met ze, hoor je ze, zie je ze en luister je naar ze. Je maakt connectie en laat de informatie door je heen komen en dat is wat je benoemt.

 

Op deze manier heel je wonden, diepe wonden die generaties lang soms al opgeslagen liggen in het systeem van mensen, van voorouderlijk lang geleden. Onherkenbaar vaak maar zeker aanwezig in het systeem, in het DNA en verbonden, ver’plakt’met de mensen. Je hebt de gave om die plak los te weken waardoor heel oude patronen, heel oude blokkades , bijna niet herkenbaar meer als blokkades maar zeker aanwezig, heel oude genetische patronen te ontwarren als het ware. Op te laten lossen in het systeem en af te laten voeren waardoor nieuwe inzichten ontstaan en nieuwe wegen ingeslagen kunnen worden.

Zo nodig in deze nieuwe tijd waarin de aarde nieuwe impulsen nodig heeft.

Je brengt op deze manier liefde, levenslust en blijheid terug in het systeem van mensen.

Zang en zangkracht is de basis van je helende vermogen. Je raakt met een zuiverheid mensen in hun kern, in hun hart, in hun wezen zodat hun Weten wordt ge(re)activeerd. Het Weten van een ieder dat zo wezenlijk is voor de ontwikkeling van de mensheid van een 2/3 dimensionaal wezen naar een totaal 5/6 dimensionaal wezen, wat dat ook precies wezen mag.

Jouw werk is wezenlijk voor de ontwikkeling van de mensheid als geheel.

Dat klinkt misschien groots en overgroots in je oren, dat kan ik me wel voorstellen, maar zo is het gewoon. Hier is geen sprake van grootheidswaanzin maar van het op gang brengen grootheids-Weten. Ieder mens heeft in haar en zijn uniciteit het vermogen om toegang te krijgen tot dit Weten en dat maakt de mens tot zo’n prachtig wezen vol liefde en eenheid en heelheid.

Wat prachtig zou het zijn als een ieder toegang krijgt tot dit eenheidsgevoel vol levenslust, levenskracht en positiviteitsbeleving. Uit de dualiteit, in de heelheidsbeleving.

De tijd van nederigheid is voorbij ; deze is er wel en kom je automatisch wel weer tegen, maar de tijd van grootsheid mag er ook wezen. Dat ben je niet gewend. De nederigheid past je beter dan de grootsheid ; weet dat je deze ook mag onderzoeken om een volledig mens te worden op deze aarde. Groot zijn is inherent aan nederigheid. Groot zijn kan alleen bij de gratie van eerbaarheid en eerbied voor de grootsheid van de aarde, het universum en het heelal.

Hoe mooi zou het zijn als een ieder vanuit dit Weten in haar of zijn grootsheid kan leven. Dat zijn wij en jullie ook verplicht aan het welzijn van de aarde.

Wij zijn de engelen, de wezens die jullie begeleiden op aarde om tot een volledig leven te komen en de aarde te behoeden voor verval. Wij zijn energie en dienstbaar aan jullie mensen op aarde. Jullie kunnen altijd om onze hulp vragen en dan zal je merken dat we jullie terzijde staan. Elke traan die jullie laten wordt opgevangen door ons. Elke stap die jullie zetten wordt gesteund door jullie voorouders en door ons engelen – of hoe je ons ook noemen wilt.

Ik maar er een einde aan. Je hebt alles wel zo’n beetje opgeschreven wat voor dit moment belangrijk is te weten. Niet alleen voor jou, ook voor anderen. Plaats het daarom op FB en je site. Heb geen angst, verberg je niet, openheid is nodig en wenselijk voor het voortbestaan van een leefbare wereld.

Door je heeft gesproken aartsengel Michaël’.

24 augustus 2018

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.