Zang-klank healing/ligconcert

 

Tijdens een zang-klankmassage word je toegezongen door mij vaak ook met piano, accordeon, drum of fluit ea. 

Intuïtief ontstaan melodielijnen, ritmische fragmenten, woorden en stiltes. En ik fluit ook af en toe.

Van te voren kijken we naar je intentie voor dat moment. Door de klanken kunnen blokkades die je hebt, net als met een fysieke massage of met een klankschaalsessie, worden opgeheven zodat de energie weer door kan stromen.

Soms is de zang heel krachtig dan weer liefdevol en troostend, dan weer met humor en vrolijk. 

 

De stem is een zuiver instrument dat heelt. Het leven weerklinkt in de stem. Hoe zuiverder de stem hoe helender de werking. Om zuiverheid te bereiken moeten eerst de valse noten klinken. Zonder valse noten geen zuivere.

Zuivere noten doorbreken/snijden blokkades, verdichtingen, opeenhopingen van rommel in je lijf wat eigenlijk weer concentraties zijn van onverwerkte emoties. Het grappige is dat bij het oplossen/verwerken van emoties 'informatie' vrijkomt, of inzichten. Grappig of magisch, de magie van het leven. Je lichaam herbergt een schat aan informatie, wijsheden en herinneringen (soms wel levens her).

Het is aan ons, aan een ieder , deze informatie helder te krijgen. En het leuke is: je voelt je er (vaak!) nog beter van ook.

 

Soms nodig ik je uit om zelf klanken te laten klinken zodat je eigen stem je lichaam tot trilling laat brengen. Net wat nodig, prettig is.

 

kosten:

50 euro per sessie (in overleg bij kleine beurs)