Om een bestaan te hebben als zangeres en coach, 'sjamane' en liedjesschrijfster, eerder als yogadocente in al haar facetten, is financieel gezien soms best een uitdaging. Ondanks het vele vertrouwen, het volgen van m'n passie en weten (Weten) dat ik het goede doe, moet de huur wel betaald, het gas en licht en de boterham op de plank, voor mezelf en m'n twee kinderen die nog thuis wonen.

 

Een vrije (financiële) gift voor degene die dat wil geven om mijn werk, dit  Werk in z'n/haar algemeenheid ook van bewustzijnsvergroting, -ontwikkeling  te ondersteunen, is daarom altijd welkom.

 

Door mensen te vertellen over wat ik doe, door deel te nemen natuurlijk aan m'n workshops, trainingen ed, door mensen te betrekken aan te sporen bij me te gaan zingen of een financiële bijdrage te geven. Dat kan ook. Of als deelnemer mij voor te dragen binnen bedrijven, instellingen of organisaties om als teambuildingsactiviteit op te nemen. Of door m'n gebrek aan zakelijk inzicht op te vangen :-) . Want ik kan het niet allemaal alleen.

 

Of met als tegenprestatie het zingen van liederen, huiskamerconcerten, workshops Slavische liederen en wereldliederen, zangcirkel Iedereen kan zingen!,  sessies of lessen, individueel of in groepsverband, de CD Sources of inspiration. Of door het geven van maanvieringen en/of zangcirkels. 

 

Je kan mij, of eigenlijk ook het werk van bewustwording en de muziek in haar algemeenheid steunen of sponsoren als goed doel. Voor bijvoorbeeld 10, 25 of 50 euro per maand.

 

dank

 

Giro nr. IBAN NL39 INGB000 5741039, tav Marjoline Kampinga, ovv Zinzing.