Foto's die je ziet zijn voornamelijk van mij intussen omdat ik altijd zorgvuldig om wil gaan met fotograferen van anderen, juist tijdens zang en bevrijden van de stem is dat niet altijd het moment om daar nou een fotograaf bij de te halen. Van de weeromstuit ben ik nu wel erg veel in beeld waar ik me dan weer ongemakkelijk bij voel. Maar m'n site heeft geen grote prioriteit op het moment. Vandaar. 

 

Dit jaar weer in Belgrado geweest voor Slavische zang; dat was heel mooi. Dragana ontmoet en mee gezongen (video hieronder) en Branko weer ontmoet ; geïmproviseerd met z'n band met klein publiek; dit keer geen opnames met hem. Blij met deze reis en dankbaar omdat deze net voor corona toch kon plaatsvinden.

 

Stembevrijding , iedereen kan zingen, vindt wekelijks plaats in Kunstcircuit, en losse sessies tussendoor van mensen.

 

En intussen vanaf januari 2020 maandelijks aan het repeteren met kleine band (celliste, basgitarist en drums; Esther Kluck, Karel Tadema en Werner Bartelds) met m'n liedjes. We hebben Angels, In love, Spelen en Ga je eigen weg regelmatig doorgenomen nu. Met Joep Zander, gitaar en zang, speel ik vooral Handjes en The light op het moment. We hebben Wind on the hill aangepast; de tekst van Milne waar ik bij Wald Disney toestemming voor moet vragen is beetje lastig te gebruiken dus Joep heeft er en andere tekst op gemaakt. Hij had net de woorden om te beschrijven de weg van de ziel en de tijd. Het is een mooi lied geworden dat je hieronder kunt bekijken en beluisteren. Muziek dus van mij; was oorspronkelijk voor de kinderen geschreven maar krijgt nu dus andere bestemming. Sinds kort in contact met Martin (Adolfsen) voor wie ik een aantal liedjes heb geschreven in 2017 en met wie onlangs weer een lied is ontstaan. Blij mee. Intussen zing ik regelmatig op facebook om toch m'n stemgeluid de wereld in te bregen. Onlangs nog een mantra van mij (Love and light and brightness).

 

Laat je niet weerhouden zou ik zeggen, en bel me anders gerust als je meer wilt weten.

 

Bezing, zing en laat de stem spreken,

 

met een warme groet

van Marjoline , april 2020

 

op facebook post ik regelmatig liedjes (van anderen meestal) en andere dingen; m'n eigen liedjes nog niet echt veel omdat ik met muzikanten aan het repeteren ben om op te gaan nemen.

 

met link naar you tube filmpje met Dragana Tri Devojko