O
Home » Indiase maaltijd en mantrazingen 5 okt

Indiase maaltijd met meditatieve muziek op de Oorsprong Schalkhaar op 5 oktober

 

Indiase maaltijd met meditatieve muziek :
Indiase chef kok met Nederlandse vrouw koken vanuit hun jarenlange take away ervaring een drie gangen menu.

Deze avond zullen we een driegangenmenu  aanbieden na het zingen van mantraliederen olv Marjoline Kampinga. Het zingen van mantraliederen verheft de geest en er stroomt een spirituele heldere of verhelderende energie vanuit de kosmos je lichaam in. Ook de aarde zal je voelen en hieruit kan ook energie worden getransformeerd. Je kan hierna fijn mediteren. De mantra’s zijn in feite een contemplatie en verfijnt je energiesysteem. Elke mantra heeft met zijn speciale sanskriet klanken een bepaalde resonantie en betekenis. Zie hiervoor verderop het bericht over de uitleg van  mantra’s. Marjoline zal naast de sanskriet mantra’s ook een aantal slavische mantra’s oefenen en ten gehore brengen.

Klik hierna op de volgende link om een indruk van een aantal maaltijden te verkrijgen.

 

 

Indiase catering of kookworkshop op locatie

5 october
Locatie: de Nieuwe Oorsprong

Spanjaardsdijk 68
7433 PX Schalkhaar
info@denieuweoorsprong.nlhttp://www.nieuweoorsprong.nl/contact/
Tijdstip van 16.00 tot 20.00

16.00 tot 17.30 zingen van mantraliederen, workshop olv Marjoline Kampinga

18.00 tot 20.00 Indiaas tafelen.

Kosten:  kaarten voorverkoop 35,50 euro, aan de deur: 40,00 euro

Aanmeldingen hier of via ikoerhuis1@gmail.com

Na aanmelding van minimaal 10 mensen krijgt u het betalingssysteem toegestuurd en het bewijs van toegang.

Dit is een organisch proces waarin u vlak voor tijd alle info krijgt toegestuurd.

 

Over Marjoline Kampinga:

 

Marjoline Kampinga (1969) is zangeres, muzikante, stembevrijdster en spiritueel lerares. Ze heeft
jarenlang yoga gegeven, liedjes geschreven, aan de CD meegewerkt Sources of Inspiration met
sjamanistische muziek en geeft workshops (Slavische) zang. Ze begeleidt mensen om met behulp van
zang en klank hun stem(kracht) geluid te geven en tot expressie te komen. Ze gebruikt de piano,
ukelele, drum, accordeon en fluit als (begeleidings)instrumenten, geeft daar ook les in. Momenteel
geeft ze op de woensdag wekelijks de cursus Iedereen kan zingen! in het Kunstcircuit in Deventer met
Slavische en andere wereldliederen. In Zutphen heeft ze dit jaar ook een ruimte tot haar beschikking.
Dit jaar heeft zij een paar reizen ondernomen naar Servië en Montenegro om de muziek en de
mensen te ontmoeten. Nu zijn er plannen om naar de Altaï in Siberië te reizen. Haar opleidingen
heeft zij gedaan aan het Conservatorium in Utrecht, Kunstmanagement aan de HKU en zij heeft de
Raja Yoga Opleiding gevolgd en persoonlijke ontwikkeltrajecten gevolgd waaronder Tools for Life en
een uitgebreide training op het gebied van mannelijke en vrouwelijke energie. Ze heeft intussen een
ruim 20 jaar lange ervaring als docente, begeleidster en zangeres. Haar (Slavische) zang is wel
omschreven als doen denkend aan ‘vedische klanken’, ‘rustgevend’ en ‘ingetogen en krachig’.
www.zinzing.nl/06-48120746/marjoline.kampinga@zinzing.nl

 

Hieronder laat ze een stuk voorbereiding en gekozen mantra zien welke ze die avond zal begeleiden.

https://www.facebook.com/marjoline.kampinga?fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBRkrbdzspM6WBppxxGSXcLHsjuNGIpU6V9JvA1dMejVEyyVnclEzAHxcyU3ucvCWLTV0VkUHT6edfP

 

 

Over de Indiase chef kok en zijn Nederlandse vriendin:

Jaren geleden waren Raja en Irma succesvolle eigenaren van een Indiase take away in Deventer. Ze runden de zaak samen met een compagnon. In de keuken stond Raja met zijn Indiase achtergrond en zijn ervaring dat hij de beste gerechten van zijn moeder in de keuken had geleerd.  Vlak voor de overname heeft hij zich bij de vorige eigenaar in dienst bijgeschoold en sindsdien wist hij de heerlijke gerechten die uit de  tandoori oven komen en op het gasfornuis ook met liefde werden bereid aan diverse vaste klanten voor te schotelen. De gerechten zijn bewerkelijk maar door een speciale kennis van het gebruik van de bijzondere kruiden en de unieke  volgorde waarin de curries goed tot hun recht kwamen bleven de vaste klanten ons regelmatig bezoeken. Daarnaast mochten we vele andere klanten die op vakantie waren of op doorreis ook verrassen. Op een dag hebben we een dansgroep uit Rajastan mogen ontvangen. De kleurige kledij en muzikale achtergrond maakten onze take away even in het beeld van vroegere Indiase tijden.  In deze tijd begonnen we ook met cateringen. Groepen van 50 man die voor een feest, bruiloft, iets bij ons gingen bestellen hebben we met plezier en hard werken bediend.

We waren trots dat we op de derde plaats van IENS Deventer horeca stonden.