De Essentietraining is een training waarin je teruggaat naar de kern van wat je drijft, wat je bezighoudt en wat je levendig houdt. Omdat we als mens de natuurlijke neiging hebben om steeds weg te gaan van die kern,  krijg je in deze training middelen aangereikt om weer terug te komen bij de essentie.

 

Kernthema's die aan de orde komen zijn terugkomen in je eigen kracht staan, je natuurlijke ruimte innemen, de regie pakken. Met beide voeten op de grond, een nuchterheid, humor en vooral: vanuit je hart.

 

Belangrijk onderdeel van de training is de verankering van jezelf in je lichaam, omdat je dan vanuit je midden weer in je kern staat en weer met helderheid naar je dagelijkse bezigheden kunt kijken en weer weet wat je volgende stappen zijn.

 

Dit is een steeds terugkerend proces waarin je je kunt ontwikkelen.

Middelen in de training om tot je kern te komen zijn o.a. stemgebruik, adem, muziek, visualisatieoefeningen en lichaamsgerichte oefeningen. 

 

De training wordt gegeven door Marjoline Kampinga.

Opgeven kan via deze link.

 

vrijdag 15 september, 9.30-12.00 

vrijdag 13 oktober, 9.30-12.00

 

locatie: Deventer, afh. van aanmeldingen mogelijk in Twente

kosten: 300 euro voor twee dagdelen; over te maken op ING IBAN NL39 INGB000 5741039 tnv M. Kampinga, ovv Essentietraining en je naam. Inschrijving is defenitief na overmaken van het bedrag. Vrouwen Rode Maanfestival met korting.