Home » De vrouw ontwaakt

Workshop: De Vrouw ontwaakt in een stroom van liefde

 

Op een prachtige pure kracht plek waar de liefde voelbaar is van Maria, Qan Yin, de Engelen, Moeder aarde & Godinnen hebben Marjoline en Maartje een lichtcirkel gecreerd om samen op reis te gaan. Een reis naar binnen om te verbinden, te ontdekken, te voelen wie jij bent in je kern, als vrouw, als moeder, als oergodin.  We vragen healing voor onze vrouwenlijn aan onze voorouders, gidsen, Engelen, Maria, Ra-sheeba.

 

In de stroom van liefde mag je leren ontvangen in je vrouw zijn. We maken contact met onze baarmoeder (yoni). Marjoline Kampinga van stembevrijding zal haar pure klanken laten klinken en jij mag ook jouw aanvulling hierin laten horen, maar het hoeft niet.  Wanneer je vanuit je buik gaat zingen bevrijd je jezelf en maak je ruimte.

 

Daarnaast zullen we onze dankbaarheid naar haar uitspreken omdat zij, onze yoni ons draagt. Evenals naar onze voorouders, gidsen en aanwezigen. Je yoni is de plek waar jouw kracht zit en waar jij jouw liefde mag ontvangen. Zodat je meer vanuit vertrouwen, zachte kracht, liefde voor jezelf de wereld in zult stappen. Je zult merken dat de oergodin in jou meer en meer tot leven komt!

 

We gaan oefeningen doen, mediteren, loslaten, verbinden en ontvangen en niet te vergeten plezier maken!  We sluiten af met een meditatie waarmee je weer veilig over straat kan en niet te veel open staat.

 

Na afloop kun je bij ons informatie krijgen over eventuele nazorg en verdere bewustwordings mogelijkheden.

 

We zien je graag 

Marjoline Kampinga en Maartje Otten-Janssen

Stembevrijder en Spiritueel verwonderaar

 

 

Locatie: Haarle in de Engelen tuin, Almelose weg 11a, 7448 RP Haarle

Datum: 10 juli 2021

Tijd: 14-17

Tarief: € 50,-

inclusief koffie/ thee/ water en iets lekkers

 

Voor wie?

Voor vrouwen die behoefte hebben aan zelf liefde, verbinding, veiligheid, vertrouwen en die meer in hun eigen kracht willen komen te staan, die oude pijn op de familie lijn willen helen.

 

tickets te bestellen bij Maartje@heeljegevoel.nl