Home » Iedereen kan zingen!

Iedereen kan zingen !

 

Deze wekelijkse zangmomenten zijn bedoeld voor iedereen die zin heeft om te zingen (en die het spannend vindt).

 

We zingen aan de piano behalve de Slavische liederen ook andere wereldliederen. Afwisselend zingen we klein, intiem en meditatief tot voluit. Met je stem je stemming kunnen verklanken met alles wat er is. Lekker zingen ! Vanuit je buik.

We zingen veel liederen uit de bundels van Hagara Feinbier 'Come together songs' en andere liederen. Deze zijn te bestellen op haar site. In eerste instantie zingen we uit bundel II en III.

Daarnaast zingen we ook andere liederen die niet in deze bundels staan, zoals Roma liederen of mantra's.

 

We zingen eerst allemaal de melodie en daarna volgen de andere melodielijnen. De emotie pakken en plezier hebben is waar het om gaat. Je eigen stem laten horen en soms even in stilte genieten van wat de andere zangers en zangeressen laten horen. Meerstemmigheid kan, maar hoeft niet.

 

Ook, of misschien wel juist voor mensen die zeggen dat ze niet kunnen zingen. Gewoon doen!

 

Het is een zangcirkel, zanggroep, we zijn geen koor in de traditionele zin van het woord waarin alle zanglijnen afwisselend worden geleerd met een dirigente die dirigeert. April 2019 is de groep startend en nog klein dus dan is er nog ruimte voor individuele aandacht.

 

Je kan dit moment als een inloopmoment beschouwen. De ene keer zijn er meer, de andere keer minder mensen. En soms ben je alleen. Als je er zeker van wilt zijn dan je alleen bent, kan je een afspraak maken voor een sessie.

 

Fijn om je te zien.

 

woensdagochtend, Kunstcircuit, Keizerstraat 70 Deventer, lokaal 2.05

10.00-11.00 (11.30), inloop vanaf 9.45

vrijdagochtend, Zutphen (vanaf najaar 2019)

 

15 euro per keer. Aangesloten bij Rechtop.